Trygg Hjelp – Nettbutikken

Du kan bestille og betale virtuelle tjenester og PC support via fjernstyring på forhånd i nettbutikken vår her på https://trygghjelp.no/nettbutikk. Sikre deg en prioritert plass i køen, og rask hjelp. Tjenestene er tilpasset både bedrifter og privatpersoner.

Nettbutikken med mange tjenester å velge blant

Nettbutikken inneholder nesten 100 forskjellige tjenester knyttet til pc support, nettsideutvikling, søkemotoroptimalisering, oppstart av firma, problemløsning, Windows oppgradering, og mye mer. Vi bruker sikker betalingsløsning fra Stripe som gjør at dine kortopplysninger ikke ligger på vår webserver, men hos Stripe.

nettbutikken, Nettbutikken – Bestill fjernstyrt datasupport

Teamviewer fjernstyringsverktøy

For alle pc support tjenestene er vi avhengige av at du installerer programmet TeamViewer. Dette er et program som gjør det mulig for oss å logge på din datamaskin (og evt. telefon) ved at du sender oss ID og passord for å logge på. Teamviewer er helt trygt og vil ikke tillate at uvedkommende logger på din PC eller at vi logger på når du ikke vet det. Passordet endrer seg daglig. Systemet brukes av millioner av privatpersoner og bedrifter over hele verden. Du kan laste ned Teamviewer gratis fra https://teamviewer.com eller ved å klikke på knappen nedenfor.

Hva er Teamviewer?

TeamViewer er et program som gjør det enkelt å gi brukerstøtte uansett hvor i verden du er og hvor dataproblemene oppstår. Nå slipper du timelange telefonsamtaler og å få fremmede inn i stua.

Mange er engstelige for å installere programmer av denne typen, fordi de tror at man alltid gir permanent tilgang til datamaskinen. Dette styrer du heldigvis selv. Det er du som må gi oss tilgang til maskinen. Dersom du vil ha hjelp av en ekspert fra Trygg Hjelp, gir du oss ganske enkelt ID-nummer og passord. Passordet endrer seg hver gang du starter din PC på nytt.

Dermed kan vi logge oss på og løse problemene du trenger hjelp til. Du kan selvsagt når som helst avbryte forbindelsen og kaste oss ut fra din PC.