KeepItSafe - Omfattende sikkerhet for dine data

KeepItSafe® brand pay off

Vårt oppdrag er å beskytte våre kunders data, 24/7, fra alt – naturkatastrofer, cyber tyveri, menneskelige feil, system korrupsjon. Hvis katastrofen er et faktum, er vi der – på et øyeblikks varsel – for å gjenopprette alt.

KeepItSafe ® er fullverdige Premium tjenester for online backup, katastrofegjenoppretting og kontinuitet – og en global leverandør med IS0 27001 sertifisering for informasjonssikkerhet og sikker lagring.

Med KeepItSafe ’s proaktive overvåking, er dataene beskyttet 24/7. Våre backup- og gjenoppretting løsninger beskytter virksomhetens komplette digitale fotavtrykk – og, skulle du miste data, sørger vi for at du er oppe og kjører igjen etter kort tid.

KeepItSafe ® tjenester benytter kun lokale J2 Global® datasentre i hvert land. Alle tjenester har høyeste sikkerhetsnivå og lagres kryptert på to forskjellige datasentre i hvert land. Det er kun kunder som kan åpne kryptering med sin egen nøkkel.

KeepItSafe ® eies av J2 Global® Inc, et børsnotert selskap (NASDAQ) med en rekke globale varemerker innen kommunikasjon, cloud tjenester og digitale medier i porteføljen.

J2 Global® Inc. Company pay off

j2 Global, grunnlagt i 1995, er resultatet av et partnerskap og en revolusjonerende patentert pakke av tjenester og en økonomisk sterk og disiplinert organisasjon. Denne suksessen kommer våre kunder til gode som er ute etter en bunnsolid tjenesteleverandør for sine avanserte meldingsbehov.  Våre aksjonærer, som ser for seg økt økonomisk vekst og verdi. Våre ansatte, som jobber i et kreativt, positivt og suksess-drevet miljø.

J2 Global er notert på NASDAQ børsen (JCOM)

Vegard Kopperud

Vegard Kopperud
Trygg Hjelp AS

Online Backup

KeepItSafe ® Online Backup
KeepItSafe ® Disaster Recovery Server
KeepItSafe ® Cloud Backup Server
KeepItSafe ® Filecloud
KeepItSafe ® Cloud2Cloud


Gisselvirus tom trussel KeepItSafe

1. Henvendelse

Du kontakter oss med din utfordring.

2. Tilbud

Du får et tilbud basert på ditt behov for bistand.

3. Avtaleinngåelse

Vi avtaler tidspunkt for utførelse av oppdrag.

4. Utførelse

Vi utfører oppdrag til avtalt tid og avtalt pris.

Tilbakemeldinger fra kunder

Nedenfor har vi samlet noen tilbakemeldinger fra hyggelige mennesker som tok seg tid til å sende oss en mail.

Fjernstyring

14. desember 2016

60 minutter fra henvendelse til løsning var på plass. Nå har jeg kontroll på bildene mine igjen. Takker!

Trond

Dataproblemer

19. Juli 2016

God hjelp, skjermen virker bra nå

Turid

hjemmeside

12. mai. 2016

Takk for god og effektiv hjelp ved modernisering av vår hjemmeside.

Harald

skriver

4. januar. 2017

Raskt oppmøte for feilsøking og reparasjon av skriverproblem.

Tom

Onsite Support

Vi har over 20 års erfaring med IT-support på alle nivå. Trenger du datahjelp er det smart å spørre Trygg Hjelp først. Vi tilbyr onsite service i Oslo og Akershus samt store deler av Oppland og Hedmark

Fjernstyrt support

Så lenge du er på internett, kan vi logge på din PC ved at du laster ned et program og gir oss tilgang. Du kan således lene deg tilbake å se på når vi løser dataproblemene for deg.

Webutvikling

Vi hjelper deg med alt fra logodesign til, nettbutikk og firmapresentasjoner. Vi er totalleverandør på nettløsninger, og leverer webhotell, e-post og nettsider designet med WordPress, Prestashop og Opencart

Support Bedrift

Vi har siden 1995 hjulpet bedrifter med å organisere infrastruktur, 3. parts systemer, sikkerhetskopi, og brukeroppsett. Vi tilbyr også 1-1 kursing i bruk av daglige kontorløsninger.

Har du full kontroll på backup data?

Trenger du gjennomgang av backuprutiner?

Lær mer om bransjens sikreste, mest skalerbare og brukervennlige online backup og behovsbetinget gjenopprettingstjeneste.

Hvorfor velge KeepItSafe online backup?

Trygg Hjelp AS er din helhetlige sikkerhetspartner. Våre løsninger i samarbeid med KeepItSafe® gir sømløs, kontinuerlig beskyttelse for hele det digitale fotsporet uansett hvor dataene befinner seg.

icon

KeepItSafe®® Online Backup

Bransjens sikreste, mest skalerbare og brukervennlige online backup og behovsbetinget gjenopprettingstjeneste. Eneste globale backup i skyen som er helhetlig styrt og overvåket hele døgnet.

icon

KeepItSafe®® Disaster Recovery Server

Neste generasjon Disaster Recovery løsning for bedrifter – sikrer dine verdier. Norges eneste totale recovery løsning. Reduserer nedetid til er minimum ved større havarier og full stopp på datasystemene.

icon

KeepItSafe®® Cloud Backup Server

Neste generasjon hybrid backup-tjeneste fra KeepItSafe® er en alt-i-ett løsning som ivaretar hele selskapets backup-behov.

icon

KeepItSafe®® Filecloud

FileCloud er den enkleste og sikreste måten å dele, synkronisere og håndtere filer på, fra alle datamaskiner og mobile enheter.

icon

KeepItSafe®® Cloud2Cloud

Cloud2cloud er en ny løsning med sikkerhetskopiering og datasikring med apps i skyen, som Microsoft Office 365, og Google Apps

icon

Omfattende sikkerhet for dine data

KeepItSafe® er din helhetlige sikkerhetspartner. Våre løsninger gir sømløs, kontinuerlig beskyttelse for hele det digitale fotsporet uansett hvor dataene befinner seg.

Ja, takk, kontakt meg vedrørende KeepItSafe® sikkerhetskopi

KeepItSafe® Disaster Recovery Server er Norges eneste totale Disaster Recovery løsning. Vi vill gjerne gi deg en innføring i hvordan løsningen gir deg et helt nytt syn
på hvordan du sikrer dine elektroniske verdier.

Legg igjen din kontakt info så kontakter en av våre eksperter deg umiddelbart.