Prøv vår kundeservice Chat og snakk med oss her og nå

kundeservice chat, Kundeservice Chat – Snakk med oss direkte
Slik ser chatteboblen ut

Klikker du på den gule snakkeboblen nede til venstre på skjermen kan du snakke med oss direkte. Istedenfor å sende oss e-post og vente på svar, kan du få svar på det du lurer på omgående i vår kundeservice chat. Dersom vi er opptatt med kunde eller kjører bil kan det være at du må vente noen minutter før vi svarer. Smør deg med tålmodighet og la nettsiden stå åpen så svarer vi så fort vi kan. Kundeservice chat er åpen man-fre 09-20 og lør-søn 12-18 og fungerer strålende på både PC og mobil. Utenfor kundeservice chat åpningstider kan du bruke samme snakkeboble til å sende oss en melding, så tar vi kontakt med deg neste arbeidsdag.

5 gode grunner til å benytte kundeservice Chat

  1. Rask respons og raske svar. Du slipper å vente på e-post fra oss og kan få svar på det du ønsker uten ventetid.
  2. Oversiktlig brukergrensesnitt. Det er lett og bruke, og alt foregår på Norsk
  3. Mulighet til å sende video, bilder og lyd. Dersom noe er vanskelig å forklare er det lettere å sende multimedia for å vise hva man mener.
  4. Krypterte meldinger. Kundeservice chat er sikker med krypterte meldingen som er tilgjengelig kun for oss og deg.
  5. Mulighet for å lagre samtalen ved å sende den til e-post etterpå. Dersom du ønsker å ha svaret vårt tilgjengelig senere, kanskje fordi det er en veiledning du skal bruke når du kommer hjem kan du sende samtalen til valgfri e-post når chatten er avsluttet.

Tjenesten leveres av tawk.to chat

Chattetjenesten vi bruker leveres av tawk.to chat. Den er kryptert og sikker. Samtalen blir ikke tilgjengelig for andre enn deg og din kunde. Bege parter har muligheten til å sende og motta bilder, video og lydopptak som kan forenkle mange situasjoner hvor det er vanskelig å forklare hva man mener. Når samtalen er ferdig kan besøkende lagre samtalen ved å sende den til valgfri e-postadresse. Dersom du eier en nettside hvor du kunne tenke deg en tilsvarende tjeneste kan vi hjelpe deg med å komme i gang med dette. tawk.to er gratis og lett og bruke. Klikk her for å bestille integrasjon av kundeservice chat på deres nettside.