Tillitsfull og trygg hjelp

Om Kopperud Nordic kan hjelpe? -så klart. Vegard Kopperud har siden 1996 tilbudt PC service og support på Øvre Romerike, med noen år opphold mellom 2008 og 2016 hvor fokus til Kopperud var konseptet pc-utleie.no, som fortsatt den dag i dag tilbyr utleie av PC til registrerte foretak for kortere og lengre perioder, og er størst i landet på dette. pc-utleie.no var lenge eget aksjeselskap (pc-utleie.no AS), men tjenesten ble overført til Trygg Hjelp AS i 2019 og videre til Kopperud Nordic i 2023. Når markedet endrer seg må man også omstille seg for å gi best mulig service. Etter at Trygg Hjelp ble startet i desember 2016 har særlig etterspørsel etter fjernstyrt datasupport økt betraktelig. Dessuten det er tydelig at behovet for besøk av en sosial og hyggelig PC ekspert fortsatt er tilstede.

Den største forskjellen siden 2007 er at fjernstyrt PC support har blitt akseptert som en trygg form for PC service. Dette gjør at Kopperud kan hjelpe enda flere, og Trygg Hjelp har mange faste kunder i utlandet. – Særlig norske klimaflyktninger i Spania. Fjernstyrt PC hjelp kan du bestille på norskfjernhjelp.no. Dersom du spør Kopperud om fjernstyrt datasupport har kommet for å bli, er svaret ubetinget – JA.

– Effektiv og skikkelig utført jobb til avtalt tid og pris.

Vår visjon

Kopperud Nordic har som mål å beholde fornøyde kunder som er glade for å se oss når vi kommer tilbake. Derfor gjør vi alltid skikkelig jobb, og du kan stole på at Vegard Kopperud legger sjela i hvert eneste oppdrag. 

Om Kopperud Nordic sin lokasjon og tjenester

Kopperud Nordic holder til på Gardermoen sentralt i utviklings-kommunen Ullensaker og tilbyr tjenester i et bredt format lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

om trygg hjelp, Om Kopperud Nordic’s Trygg Hjelp og tjenestene vi tilbyr
Kopperud Nordic

Om Trygg Hjelp rask service

Kopperud Nordic, Trygg Hjelp etterstreber å gi rask service av høy kvalitet enten vi leier ut PCer med tilbehør, løser dataproblemer, utfører småjobber, utvikler nettsider eller nettbutikker for bedrifter, bistår som konsulent på events og konferanser eller hjelper eldre mennesker med dagligdagse gjøremål.