Tillitsfull og profesjonell PC service og support for bedrifter og privatpersoner

PC service og support til alle

pc service, PC service og support fra Trygg Hjelp AS
Seniorhjelp PC support

Ideologien bak Trygg Hjelp’s PC service og support er å beholde fornøyde kunder. Derfor gjør vi alltid skikkelig jobb, og du kan stole på at vi legger sjela i hvert oppdrag. Med vår «No Cure No Pay» policy kan du være trygg på at vi ikke tar betalt dersom vi ikke løser ditt problem.

Trygg Hjelp’s PC service og support leverer on-site IT-tjenester i Akershus og Oslo samt store deler av Hedmark, Oppland og Buskerud, på vårt eget verksted samt fjernstyrt PC service og support support nasjonalt og internasjonalt med hjelp av fjernstyringsverktøy. Vi tilbyr PC service og support til alle, enten du er privatkunde eller representerer en bedrift. Er du klimaflyktning og sitter i Spania med PC problemer? Vi kan hjelpe deg så sant du er på Internett. Ta kontakt for en hyggelig prat uansett hva du trenger hjelp til. Du kan også følge vår fjernstyringstjeneste Norsk Fjernhjelp på Facebook. Her deles nyttige tips og råd vi finner rundt på Internett. Se vår dedikerte PC service nettside her: https://tryggdataservice.no

Trygg Hjelp AS etterstreber alltid å gi rask service av høy kvalitet enten vi løser dataproblemer, oppgraderer eller reparerer PC, designer hjemmeside, utfører søkemotoroptimalisering eller utvikler nettbutikk. Uansett om du har support avtale eller ei. Mange problemer løses ved fjernstyring. Kontakt med oss for mer informasjon.

 • Veiledning
 • PC kurs
 • Reparasjon / Service
 • Oppgradering
 • Programvare installasjon
 • Feilsøking
 • Virusfjerning
 • Gjenoppretting av tapte datafiler
 • Fjernstyrt support (norskfjernhjelp.no)
 • Webdesign
 • Nettbutikk
 • Webhotell
 • Firmanettsider
 • WordPress
 • PHP koding

Flinke folk som hjelper deg med dine data problemer

pc service, PC service og support fra Trygg Hjelp AS Rune Bergersen
november 9, 2020

Kjapp respons og utmerket service til en god pris. Anbefales.

pc service, PC service og support fra Trygg Hjelp AS David Grimstad
mars 2, 2021

Kjempehyggelig og hjelpsom. Fikk hjelp raskt og flott utført arbeid til en grei pris ? kommer til å bruke igjen om det trengs.

pc service, PC service og support fra Trygg Hjelp AS Trine-lise Slåtsveen
desember 19, 2018
Klikk her for å skrive en vurdering på Google

Onsite PC service og support

Vi har over 20 års erfaring med IT-support på alle nivå. Trenger du datahjelp er det smart å spørre Trygg Hjelp først. Vi tilbyr onsite service i Oslo og Akershus samt store deler av Oppland og Hedmark

Fjernstyrt PC service og support

Så lenge du er på Internett, kan vi logge på din PC ved at du laster ned et program som heter Teamviewer og gir oss tilgang. Du kan således lene deg tilbake å se på når vi løser dataproblemene for deg. Besøk norskfjernhjelp.no

Webutvikling

Vi hjelper deg med alt fra logodesign til, nettbutikk og firmapresentasjoner. Vi er totalleverandør på nettløsninger, og leverer webhotell, e-post og nettsider designet med WordPress (firmanettside), Prestashop (nettbutikk), Opencart (nettbutikk) og vTiger CRM.

Trygg Data Recovery

Har du mistet viktige datafiler? Med vår tjeneste Trygg Data Recovery (https://tryggdatarecovery.no) Er det 99% sjanse for at vi kan hjelpe deg raskt og profesjonelt til fornuftige priser.

Bedrift PC service og support

Vi har siden 1995 hjulpet bedrifter med å organisere infrastruktur, 3. parts systemer, sikkerhetskopi, brukeroppsett og søkemotoroptimalisering (SEO). Vi tilbyr også 1-1 kursing i bruk av daglige kontorløsninger.

Rask levering

Vi utfører PC service og support raskt. Du skal aldri vente lenge på hjelp. Vi fjernstyrer via Internett, eller kommer til deg. Du behøver ikke frakte din PC til et verksted dersom datamaskinen fungerer på nett.

Erfaring

Eieren av Trygg Hjelp AS, Vegard Kopperud,  har lang fartstid i bransjen. Før han startet som selvstendig IT konsulent i 1997 jobbet han 3 år som dataansvarlig i Elkjøp.

Bekymringsfritt

No cure, no pay. Blir ikke PC’en frisk etter vår service, utbedres feilen ytterligere vederlagsfritt. Dersom feilen ikke lar seg løse får du dessuten pengene tilbake.

Kontakt oss her eller i vår kundeservice chat