Tillitsfull og hyggelig hjelp til dagligdagse gjøremål for eldre.

seniorhjelp, Seniorhjelp gjør hverdagen lettere for eldre mennesker
Trygg Hjelp “Seniorhjelp” gjør hverdagen lettere.

Ideologien bak Trygg Hjelp Seniorhjelp er å gjøre hverdagen lettere for eldre mennesker som er glade for å se oss igjen. Derfor kan du stole på at vi er hyggelige, imøtekommende og opererer med fornuftige priser. Vi legger sjela i hvert oppdrag.

Trygg Hjelp Seniorhjelp gjør hverdagen lettere for eldre i på hele Øvre Romerike. Ta kontakt for en hyggelig prat uansett hva du trenger hjelp til.

Rask seniorhjelp

Trygg Hjelp AS etterstreber å gi rask og personlig service, enten vi steller hagen din, reparerer PC’n din, kjører deg til kirkegården eller rett og slett har sosialt samvær og en hyggelig prat over en kopp kaffe. Ta kontakt angående seniorhjelp i dag. Du kan også følge oss på Facebook.

 • Innkjøp
 • Ærend
 • Vedlikehold
 • Maling
 • Dekkskift
 • Gressklipping
 • Snømåking
 • Søppelhåndtering
 • Transport
 • Tur-partner
 • PC kurs / service
 • Samtalepartner
 • Oppussing
 • Snekring
 • Gressklipping

Takk for hjelpen, godt å vite at du kommer innom å strør trappa

Kjell

Økende behov for seniorhjelp

Behov til eldre mennesker for hjelp med dagligdagse gjøremål i en stadig mer travel hverdag for familie og venner gjorde at Trygg Hjelp “Seniorhjelp” ble etablert. Gründer Vegard Kopperud er genuint opptatt av å gjøre folks hverdag enklere.

Seniorhjelp til innkjøp

Er det tung å komme seg på butikken? Så sant helsen tillater det er det bra for alle å komme seg ut, men det kunne kanskje være bra å få litt seniorhjelp? Vi kjører deg til butikk / Apotek og tar de tunge løftene for deg.

Gressklipping er den form for seniorhjelp vi utfører oftest

Gressklipping er tidkrevende, kanskje også litt slitsomt. Derfor er det mange som setter oss til denne jobben, og bruker tiden på noe annet. Størrelse på hage har ikke noe å si. Vi har mange typer maskiner som passer til de fleste eiendommer. Enten du ønsker at vi bruker bioklipp eller oppsamler. Vi tar gjerne med oss hageavfallet ditt også. Ønsker du fast avtale om hagestell, har vi en populær modell på dette, hvor vi kommer hver 14. dag. Se også våre vaktmestertjenester.

Bortkjøring av hageavfall

Vi henter alt hageavfall du måtte ønske å bli kvitt og sorterer / behandler avfallet på riktig måte.

Snørydding og strøing

Trenger du hjelp til å fjerne snø eller strø/fjerne is på glatte gangstier eller trapper? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud. Vi strør glatte gangstier, trapper og parkeringsplasser.

Løvraking / fjerning

Synes du det er kjedelig å rake kan vi løse det med bioklipp eller raking for deg.

Søppeltømming

Vi henter alt av avfall. Har du mye skrot liggende etter oppussing eller lignende så henter vi dette raskt og sorterer / behandler avfallet på riktig måte.

Hekkeklipp og beskjæring

Vi har godt utstyr til hekkeklipp og beskjæring av busker og trær.

Vedlikehold

Eldre mennesker bør ikke klatre opp på stoler for å skifte lyspærer, vedlikeholde terrasse og ute-møbler, støvsuge, skifte dekk og male. Kort sagt, overlat de tunge løftene til Trygg Hjelp seniorhjelp.

Sosialt samvær er den viktigste form for seniorhjelp

Er du ensom? Over 60% av eldre over 70 år er ensomme. Har du lyst til å ha med deg hyggelig selskap på sykkeltur eller gåtur? Eller trenger du rett og slett noen å snakke med som har tid til å lytte? Ring å slå av en prat med oss.

Raskt oppmøte

Trygg Hjelp kommer raskt. Du skal aldri vente lenge på hjelp. Vi har verktøy, utstyr og tid.

Kunnskap

Med erfaring fra servicebransjen siden 1992 kommer kunnskap og erfaring. Det må til for å kunne forstå hva du ønsker og hjelpe deg på best mulig måte.

Gratis behovsanalyse

Vi utfører en gratis behovsanalyse og avtale om fastpris på ukentlige besøk. Din kontaktperson kommer til avtalt tid og utfører tjenester som avtalt.