Generelt

Begrepet TeamViewer står både for selskapet, og dets flaggskipprodukt som er verdens mest brukte program for fjernhjelp.

Det brukes også uformelt som et verb for å representere handlingen med å fjernkontrollere en datamaskin via programvaren: “Jeg har alltid TeamViewer inn i min fars PC for å hjelpe ham.”

Om programmet

Flaggskip-produktet er en alt-i-ett-løsning for fjernhjelp, fjernstøtte, fjerntilgang og online møter som lar spesialister gi deg fjernhjelp. Det kan også brukes til å jobbe med kolleger på avstand og også holde kontakten med dine egne enheter.

Programmet kjører aktivt på mer enn 400 millioner enheter, hvorav minst 30 millioner er tilkoblet til enhver tid. Selskapets produktportefølje kompletteres av løsninger for IT-overvåking, sikkerhetskopiering av data, anti-malware og webkonferanser. Fjernstyringsverktøyet kan installeres på alle operativsystemer som Windows, osX og Linux.

Løsningsporteføljen til selskapet dekker hele forretningslivssyklusen og adresserer spesifikke behov inkludert skjermdeling, eksternt skrivebord, ekstern tilgang, øyeblikkelig forretningsprat, nett- og videokonferanser, sikkerhetskopiering, anti-malware, tavler på nettet og mye mer.

Slik ser programmet ut

Når du laster ned fjernhjelp programmet fra oss, vil programvaren se slik ut: (skjermbilde hentet fra et Windows-operativsystem)

teamviewer, Teamviewer – Hva er det og hvordan installere?
Slik ser Teamviewer ut i Windows
(ID og Passord vil naturligvis være noe annet på din PC)

Kom i gang med Teamviewer

Hvis du ikke kjenner programmet fra før, kan du ta en titt på denne videoen som forklarer hvordan du installerer den her fra våre sider.
(Lenke til nedlasting av programmet finner du nederst på siden)

Lær deg hvordan du installerer fjernhjelp programvaren

Om selskapet

Selskapet ble grunnlagt i 2005 i Göppingen, Tyskland, og er en ledende global programvareleverandør for IoT, tilkoblingsmuligheter, overvåking, support og teamsamarbeid.

Teamviewer:

  • har blitt installert på over 2,0 milliarder enheter (hver enhet genererer en unik ID)
  • oppretter 750 000 nye IDer hver dag.
  • har til enhver tid over 30 millioner enheter online
  • snakker språket ditt med programvaren og støtten på mer enn 30 språk
  • Lær mer om TeamViewer-selskapet og vår vekst her.