Tillitsfull og profesjonell transport og flytting

Vi jobber effektivt og gjør skikkelig jobb til avtalt tid og pris.

Transport og flytting er et felt hvor mange trenger hjelp hver eneste dag. Du kan være trygg på at vi er hyggelige, imøtekommende og opererer med fornuftige priser. Vi legger sjela i hvert eneste transport -og flytteoppdrag.

Uavhengig av hvor du ønsker å flytte, og om du ønsker å flytte fra eller til leilighet eller hus. Vi hjelper deg å komme frem til ny bolig uten at du behøver å tenke på det praktiske. Vi hjelper deg med selve flyttingen og transporten slik at du kan fokuserer på overlevering av gammel og overtakelse av ny bolig. Flyttelasset vil stå forsiktig plassert på den nye adressen å vente på deg til du er klar til å organisere deg på nytt bosted.

Trygg Hjelp Transport og flytting holder til på Jessheim i Ullensaker og leverer tjenester i Akershus, Oslo samt deler av Hedmark, Oppland og Buskerud. Ta kontakt for en hyggelig prat uansett hva du trenger hjelp til. Vi kan også bistå med sesonglagring på varmtlagre på flere lokalisasjoner på Østlandet.

Trygg Hjelp AS etterstreber å gi rask og personlig service, enten vi transporterer varer for bedrift eller hageavfall og flyttelass for privatpersoner. Ta kontakt angående transport og flytting i dag!

Vegard Kopperud

Vegard Kopperud
Trygg Hjelp AS

Transport og flytting

– Søppel
– Stykkgods
– Dekk
– Hageavfall
– Innbo
– Kontorinnredning
– Innkjøp
– Ærend
– Lagring

1. Henvendelse

Du kontakter oss og vi finner ut hva du trenger seniorhjelp til.

2. Tilbud

Du får et tilbud basert på ditt behov for bistand.

3. Avtaleinngåelse

Vi bestemmer tidspunkt for utførelse av oppdrag.

4. Utførelse

Vi utfører oppdrag til avtalt tid og avtalt pris.

Tilbakemeldinger fra kunder

Nedenfor har vi samlet noen tilbakemeldinger fra hyggelige mennesker som tok seg tid til å sende oss en mail.

Julegave

22. desember 2016

Takk for at du fikk levert julegavene i tide. Du er virkelig en altmuligmann

Britt

Innkjøp og ærend

Er det tung å komme seg på butikken? Så sant helsen tillater det er det bra for alle å komme seg ut, men det kunne kanskje være bra å få hjelp til innkjøp? Vi transporterer deg til butikk / Apotek og tar de tunge løftene.

Hageavfall og søppel

Liker du å ha en velstelt hage og ryddig loft, men synes jobben med bortkjøring av hageavfall og søppel er vanskelig å organisere? Trygg Hjelp’s transport og flytting ville være glade for å kunne hjelpe.

Kontorinnredning

Skal bedriften flytte til ny adresse? Da er det helt avgjørende å sette bort flyttingen slik at sjef og ansatte kan konsentrere seg om å holde omsetningen oppe. Rask og smertefri flytting er avgjørende for arbeidsflyten.

Innbo

Uavhengig av hvor du ønsker å flytte, om du ønsker å flytte fra eller til leilighet eller hus. Trygg Hjelp bistår deg med å komme inn inn i bolig uten at du behøver å tenke på det praktiske utover å ringe oss.

Trenger du noe hentet og levert?

Vi hjelper deg med budbil -og transporttjenester

Vi har daglige turer på Østlandet, og kan hjelpe deg med å frakte stykkgods med rask og personlig service.

Hvorfor velge Trygg Hjelp transport og flytting?

Behov for transport og flyttehjelp er større enn noen gang før. Vi har daglige samtaler med mennesker som skal frakte stykkgods, søppel og hageavfall på Østlandet. Etablerer Vegard Kopperud er genuint opptatt av å gjøre hverdagen din enklere.

Raskt oppmøte

Trygg Hjelp kommer raskt. Du skal aldri vente lenge på sjåfør. Vi har verktøy og utstyr for å utføre oppdraget på best mulig måte.

Kunnskap

Vi har 28 års erfaring fra servicebransjen. Med erfaring kommer kunnskap, og det må til for å hjelpe deg på best mulig måte.

Gratis behovsanalyse

Trygg Hjelp AS tilbyr gratis behovsanalyse og fast pris. Din sjåfør kommer til avtalt tid og utfører avtalte transport -og flyttetjenester.

Skal vi ringe deg?

Alt du behøver å gjøre er å sende oss ditt telefonnummer via dette skjemaet.

KONTAKT OSS


NYHETSBREV

KONTAKTINFO

Adresse

Stussenvegen 8b
2067 Jessheim

Telefon

+47 95175151

E-post

post@trygghjelp.no

Kontortid

Man-Tor
08-16
Fredag
08-14