Våre tjenester knyttet til transport og frakt blir stadig mer etterspurt.

Transport og mindre flytteoppdrag er et felt hvor mange trenger hjelp hver eneste dag. Du kan være trygg på at vi er hyggelige, imøtekommende og opererer med fornuftige priser. Vi legger sjela i hvert eneste transport -og flytteoppdrag.

transport, Transport og frakttjenester til bedrifter og privatpersoner
Transport og frakt

Ta kontakt for en hyggelig prat uansett hva du trenger hjelp til. Vi kan dessuten bistå med sesonglagring på varmtlagre på flere lokasjoner på Østlandet.

Vi etterstreber å gi rask og personlig service, enten vi utfører transport-tjenester for bedrifter eller privatpersoner.

  • Søppel
  • Stykkgods
  • Dekk
  • Hageavfall
  • Innbo
  • Kontorinnredning
  • Innkjøp
  • Ærend
  • Finn.no
  • Lagring

Vi henter søppel, emballasje, kontormøbler, ukurante lagervarer, utrangert utstyr for eksempel elektronikk. Vi henter/leverer også arkivmateriale til forbrenning. Bedrifter er mer effektive dersom de har det ryddig rundt seg, vi hjelper til med transport.

Møbler og hvitevarer

Vi kjører bort møbler og hvitevarer for både privatpersoner og bedrifter. Vi kan også tilby transport fra butikk og hjem til deg av nye møbler og hvitevarer.

Finn.no

Har du kjøpt brukte gjenstander på finn.no, og trenger hjelp til å hente og sette de på plass? Vi tilbyr denne tjenesten til alle på Øvre Romerike.

Søppelhenting

Vi i Trygg Hjelp AS kommer gjerne å henter ditt avfall frakter det til avfalls-sortering.

Transport av utrangert elektronikk

Ønsker du å bli kvitt gammel elektronikk som er byttet ut med nytt? Vi henter alt av elektronikk og frakter det til avfalls-sortering.

Hageavfall

Vi henter alt hageavfall du måtte ønske å bli kvitt og sorterer / behandler avfallet på riktig måte.

Transport og lagring av dødsbo

Vi henter alt av dødsbo. Vi tar godt var på våre kunder og har stor forståelse i en vanskelig tid. I samarbeid med Ditt Ekstralager, tilbyr vi også lagring.

Avfall fra oppussing

Vi henter alt av oppussingsavfall. Har du mye skrot liggende etter oppussing eller lignende så henter vi dette raskt.

Samlivsbrudd / Flytting

Vi tilbyr mindre flytteoppdrag. Trenger du å frakte eiendelene dine til nytt bosted eller midlertidig lager frakter vi det trygt for deg dit du ønsker. I samarbeid med Ditt Ekstralager tilbyr vi også varmt -og kaldtlager for oppbevaring av eiendelene kortere -og lengre tid.

Innkjøp og ærend

Er det vanskelig å komme seg på butikken? Så sant helsen tillater det er det bra for alle å komme seg ut, men det kunne kanskje være bra å få hjelp til innkjøp? Vi transporterer deg til butikk / Apotek og tar de tunge løftene.

Transport av kontorinnredning

Skal bedriften flytte til ny adresse? Da er det helt avgjørende å sette bort flyttingen slik at sjef og ansatte kan konsentrere seg om å holde omsetningen oppe. Rask og smertefri flytting er avgjørende for arbeidsflyten.

Kontakt oss nå for et prisoverslag på det du ønsker å frakte.