Trygg Hjelp leverer vaktmestertjenester til bedrifter, organisasjoner og privatpersoner av ypperste klasse.

vaktmestertjenester, Vaktmestertjenester til alle på Øvre Romerike
Gressklipping og hagestell er naturlige vaktmestertjenester

Ideologien bak Trygg Hjelp vaktmestertjenester er å gjøre hverdagen enklere for mennesker som er glade for å se oss igjen. Derfor gjør vi skikkelig jobb hver gang, og du kan stole på at vi legger sjela i hvert oppdrag.

Vi leverer vaktmestertjenester på hele Øvre Romerike. Uansett om vi kjører bort søppel, rydder snø, strør glatte gangstier, feller trær eller klipper gress.

Vi etterstreber alltid å levere vaktmestertjenester av ypperste klasse samt trygg og rask service.

 • Spyling/feiing
 • Gressklipping
 • Bortkjøring av hageavfall
 • Sandstrøing
 • Raking av løv
 • Søppeltømming
 • Hekkeklipp
 • Beskjæring
 • Nøkkel oppbevaring
 • Organisering av boligutleie
 • Terrassevask

Hva enn du trenger vaktmestertjenester til

Trenger du hjelp til luking, kantklipp, plenklipp, raking, høsting, beskjæring, skadedyr bekjempelse eller andre arbeidsoppgaver i hagen? Har du behov for bortkjøring av søppel og hageavfall? Vi henter det gjerne, og leverer det hos et godkjent avfallsselskap. Les mer om våre vaktmestertjenester nedenfor.

Spyling/feiing

Vi spyler og feier gårdsplasser, parkeringsplasser, terrasse og uteområder.

Vaktmestertjenester som gressklipping og hagearbeid

Gressklipping er tidkrevende, kanskje også litt slitsomt. Derfor er det mange som setter oss til denne jobben, og bruker tiden på noe annet. Størrelse på hage har ikke noe å si. Vi har mange typer maskiner som passer til de fleste eiendommer. Enten du ønsker at vi bruker BIO-klipp eller oppsamler. Vi tar gjerne med oss hageavfallet ditt også. Ønsker du fast avtale om hagestell har vi en populær modell på dette, hvor vi kommer hver 14. dag.

Bortkjøring av hageavfall

Vi henter alt hageavfall du måtte ønske å bli kvitt og sorterer / behandler avfallet på riktig måte.

Snørydding og strøing

Trenger du hjelp til å fjerne snø eller strø/fjerne is på glatte gangstier eller trapper? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud. Vi strør glatte gangstier, trapper og parkeringsplasser.

Løvraking / fjerning

Synes du det er kjedelig å rake kan vi løse det med bioklipp eller raking for deg.

Bortkjøring og sortering av søppel hører naturlig med til vaktmestertjenester

Vi henter alt av avfall. Har du mye skrot liggende etter oppussing eller lignende så henter vi dette raskt og sorterer / behandler avfallet på riktig måte.

Hekkeklipp og beskjæring

Våre vaktmestere er utstyrt med skikkelig verktøy til hekkeklipp og beskjæring av busker og trær.

Terrassevask og behandling

Hver vår bør du vaske terrassen for at den skal holde seg godt i mange år. Ihvertfall før den behandles med olje. Vi kan gjøre begge deler for deg.

Nøkkeloppbevaring og utleie-organisering

Leier du ut bolig med mye gjennomtrekk, eller er det så lenge siden sist du byttet leietaker så du synes prosessen er vanskelig å håndtere? Vi hjelper deg med dette og oppbevaring av nøkler så slipper du å tenke på dette.

Kontakt oss for et godt tilbud på vaktmester. Drop-in eller fast avtale. Du kan også følge oss på Facebook for nyttige tips og råd vi ikke alltid deler på trygghjelp.no.